Kontakt informacije

Adresa: Ul. Kulina bana bb 
(Hotel Turist P C)
70101, Jajce, BiH
Info:
+387 (0) 30 656 127
+387 (0) 63 333 817
+387 (0) 63 379 503

P.J. Donji Vakuf
ul. 14 - septembra 14

Info. Bugojno
ul. Vrbas naselje bb

Info. Gornji Vakuf / Uskoplje
ul. Gradska bb

O nama

Autoškola Topić Jajce posluje od 1999 god. sjedište autoškole je u poslovnom centru Hotela Turist adresa. Kulina Bana bb. Jajce, pored Jajca  autoškola radi  u D.Vakufu, Bugojnu i G.Vakufu/ Uskoplju gdje djelujemo kroz poslovne jedinice.

 

U autoškoli se  vrši osposobljavanje kandidata za vozače motornih vozila svih kategorija i potkategorija, kao i osposobljavanje za vozače radnih strojeva, traktora i mopeda.

U dosadašnjem radu u autoškoli osposobili  smo preko 3000 polaznika što nas, između ostaloga,  čini vodećom autoškolom u Županiji Središnja Bosna.

 

Za uspješan rad i kvalitetu  realizacije osposobljavanja kandidata za vozače motornih vozila shvatili smo da je neizmjerno važno ulagati u dva čimbenika nastavnog procesa. Na prvom mjestu je nastavno osoblje tj. predavač teoretske nastave i instruktori vožnje.

Pored osnovni kompetencija i visoke izobraze potrebno je da i predavači i instruktori  vožnje imaju i dodatne kompetencije te umijeće izvođenja nastave te svakodnevno svoje znanje nadopunjavaju novim alatima i metodama rada koje koristimo u nastavi.

Na drugom mjestu su nastavna,  tehnička sredstva za rad   koja olakšavaju i pospješuju učinkovitiju realizaciju nastavnih sadržaja iz programa osposobljavanja.

 

U autoškoli su angažovani  i  uposleni  dva diplomirana inženjera prometa koji su ujedno  instruktori vožnje i ispitivači teorije i upravljanja, tri inženjera prometa koji  su ujedno i instruktori vožnje s dugogodišnjim iskustvom.

 

Osposobljavanje temeljimo na tome da polaznici dobiju   maksimalno znanje o prometu te ih učimo da predviđaju  opasnost,  da ne predcjenuju svoje sposobnosti, da ne upravljaju na granici rizika, da predviđaju tuđe pogreške,da  budu tolerantni prema drugim sudionicima u prometu i dr.

 

U voznom parku za realizaciju programa osposobljavanja iz  predmeta upravljanja vozilom  posjedujemo osam vozila od navedenog broja dva su teretna vozila , jedan motocikl a ostala su putnička vozila.

U nastavi naši inženjeri i instruktori  primjenjuju  sva metodičko didaktička dostignuća suvremene nastave i stoje na raspolaganju svim kandidatima koji svoje prve kilometre povjere nama.

 

Ne dozvolite da se greške u prometu dese, jer gumice za brisanje nema.

 

Autoškola Topić Jajce

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj